Pierogarka Maszyna do Produkcji Pierogów Pierożków Uszek Ravioli Gyoza
Przeznaczona dla producentów wyrobów gastronomicznych, barów, restauracji, hoteli, domów opieki, punktów gastronomicznych,itd.
Maszyna produkuje pierogi, kluski, ravioli, samosa, tocza, wonton itp. Jest w pełni automatyczna. Wrzucamy ciasto oraz do drugiego podajnika farsz i wychodzą gotowe pierogi.
Maszyna działa na wszelkich rodzajach farszu m.in. -pierogi ruskie -pierogi z wsadem owocowym (np. z truskawkami, z jagodami) -pierogi z wsadem warzywnym (np. ze szpinakiem) -z kapustą i grzybami -z mięsem -z serem -z soczewicą -i innymi
Maszyna posiada możliwość regulacji: -grubości ciasta -szybkości podawania farszu
Ciasto np. z proszku i wody wlewamy do np. miksera planetarnego do ciasta (trzeba mieć mikser swój / dokupić), i po zrobieniu, ciasto wkładamy do tej pierogarki oraz wkładamy farsz.
Pierogi po przygotowaniu mogą być gotowane, gotowane na parze, smażone lub zamrażane.
Dane techniczne: - Napięcie: 220 V - Moc: 1500 W - Waga: 120 kg - Materiał: stal nierdzewna - Wymiary: 660 x 435 x 770 mm -Wydajność: 4800 szt / godzinę CE
Na wyposażeniu (w tej cenie maszyny) jest 1 wzór i rozmiar formy do pierogów, na tabeli numer D5 (bardzo popularny ) lub forma do robienia uszek. Jest możliwość dokupienia wielu innych form dla większych / mniejszych pierogów, jak i dla innych ich krawędzi (miejsc lepienia) oraz innych kształtów pierogów (np. samosa, trójkątne, czworokątne) i innych ich rozmiarów. Formy są w cenie 1900 zł / szt (zamawiane wraz z pierogarką) Cena form dokupowanych później jest ustalana w zależności od ilości ich w zamówieniu
Gwarancja 12 mies i dostęp do wszelkich części po okresie gwarancyjnym.