Pierogarka Maszyna do Produkcji Pierogów Pierożków Uszek Ravioli Gyoza
Przeznaczona dla producentów wyrobów gastronomicznych,barów,restauracji, hoteli,sanatoriów,domów opieki,punktów gastronomicznych,itd.
Maszyna produkuje pierogi, kluski, ravioli, samosa, tocza, wonton itp. Jest w pełni automatyczna. Wrzucamy ciasto oraz do drugiego podajnika farsz i wychodzą gotowe pierogi.
Maszyna działa na wszelkich rodzajach farszu m.in. -pierogi ruskie -pierogi z wsadem owocowym (np. z truskawkami, z jagodami) -pierogi z wsadem warzywnym (np. ze szpinakiem) -z kapustą i grzybami -z mięsem -z serem -z soczewicą -i innymi
Maszyna posiada możliwość regulacji: -grubości ciasta -szybkości podawania farszu
Ciasto np. z proszku i wody wlewamy do np. miksera planetarnego do ciasta (trzeba mieć mikser swój / dokupić), i po zrobieniu, ciasto wkładamy do tej pierogarki oraz wkładamy farsz.
Pierogi po przygotowaniu mogą być gotowane, gotowane na parze, smażone lub zamrażane.
Dane techniczne: - Napięcie: 220 V - Moc: 1500 W - Waga: 120 kg - Materiał: stal nierdzewna - Wymiary: 660 x 435 x 770 mm -Wydajność: 4800 szt / godzinę CE
Na wyposażeniu (w tej cenie maszyny) jest 1 wzór i rozmiar formy do pierogów, na tabeli numer D5 (bardzo popularny ) Jest możliwość dokupienia wielu innych form dla większych / mniejszych pierogów, jak i dla innych ich krawędzi (miejsc lepienia) oraz innych kształtów pierogów (np. samosa, trójkątne, czworokątne) i innych ich rozmiarów. Formy są w cenie 1700 zł / szt.
Der Eigentümer des Online-Shops garantiert nicht, dass die veröffentlichten Meinungen von Verbrauchern stammen, die ein bestimmtes Produkt verwendet oder gekauft haben.